About Us (1).jpg

Vår historia

"Vi är ett ungt, entusiastiskt startlag från Kina och erbjuder dig den ultimata roliga och användbara livsstilsinnovationen av säsongen! Det har utvecklats för att skapa rätt produkt för att slappna av var som helst: Yirabbit® ger dig Inte bara luft soffa avkoppling av livet! "

Vårt team består av högutbildade experter från olika områden för att garantera högsta kvalitetsstandard i våra produkter genom att skapa en symbios av material, teknik, funktionalitet och design. Vi producerar miljövänligt och ekologiskt vänligt vilket inkluderar material och produktion.

Vårt nätverk av partnerföretag runt om i världen ger oss möjlighet att sälja över hela världen. Kolla in våra videoklipp online på vår Facebook-sida eller Instagram för mer aktuell information och skicka oss bilder på din soffa för att få presenterade på nätet.

Vår fabrik

图片1.png图片 2.png

图片 3.png图片 4.png

Vår produkt

Lazybag, sovsäck, hängmatta, tält

Produktansökan

Utomhus Camping Beach

Vårt certifikat

图片 5.png

Produktionsmarknad

图片6.png图片7.png

Vår tjänst

Med över 20 års erfarenhet specilizing i utomhus camping produkter, gör Santing som en ledande sovsäck och läskväska tillverkare i Kina.

• Långsiktiga och stora order från kunder, gör Santing balansproduktion bra även under lågsäsong. Fabriken går bra och stabilt vilket hjälper till att locka kvalificerade arbetstagare för att säkerställa bättre kvalitet och hög produktionskapacitet.

• Bra bearbetningsorganisation och Fortsättning på uppgradering av utrustning för att uppnå produktionskapaciteten och säkerställa stabil kvalitet.

• Dedikerade försäljningsgrupper för att vara kundservice.