Flyktingtält

Flyktingtält

Specifikation Produktnamn: Familjetält Idealiskt för utomhusfamiljer och utvidgade campingturer. Detta campingfamiljtält erbjuder en komplett funktion för en rolig familjecampingupplevelse. 1.Ideal för camping och utomhusaktiviteter 2.Full täcka flygblad är polyesterbelagda för vattentät ...
chatta nu

Produktinformation

Funktioner och villkor

  1. Högstärkta galvaniserade stolpar

  2. Tung polyesterduk eller PVC-tyg

  3. Att sätta upp ett tält inom 30 minuter under 4-5 personers arbete, samt att demontera.

  4. Denna typ av tält kan användas i militär armé, camping, flyktingläger eller räddningscentrum.

Specifikation

Ram varmgalvaniserad stålstång
Mittpolspecifikation: Dia: 30 mm x T: 1,5 mm (1 st)
Sidpolspecifikation: Dia: 25,4 mm x T: 1,2 mm (16 st)
Tyg Polyester Canvas 28x2 / 28x2, vattentät eller PVC polyester textil, 750 g / m2, 100% vattentät, UV-retardant, flamskyddsmedel till DIN 4102 B1, M2.
Material

Markförankringsmaterial: (16 st)
- galvaniserat stål
-specifikation: Dia: 14mm x L: 400mm

Material av polyesterrep: (16 st)
-polyester
-specifikation: Dia: 8mm x 3500mm

Standardfärg Alla färger kan anpassas.
Storlek (m) 4x4m
Höjd Sidohöjd: 1,8 m, Ridget höjd: 3m
Dörr och fönster 1 dörr, 4 fönster
Paket inkluderar Oxford tygsäck & stark kartong

 Disaster Relief Tent UN Refugee Tent

 Refugee TentUN Refugee Tent


Yirabbit Outdoor Deopt Co, Ltd Canvas and presenning Textile Co, Ltd grundades 1988 och ligger i det största bomullsproduktionsområdet i Kina - Hebei-provinsen. Vi är specialiserade på duk, dukprodukter, presenning, PVC-presenning, vattentäta produkter, tält och campingprodukter. Fördelade naturförhållanden förser oss med överflödiga råvaror och garanterar att våra produkter av varumärket '' Yirabbit '' kommer in på världsmarknaden.


Under de senaste åren, med vår utveckling, har vi i ökande grad investerat mer i teknik, tagit in avancerad utrustning, förbättrat affärsledningsmodellen ständigt och skapat känslan av humanism i vår företagskultur. Dessa gör att vårt företag är i framkant inom textilindustrin. Vi är på väg till egna avancerade tillverkningstekniker och perfekta inspektionsmedel, förbättrar ledningsläget och utbildar de anställda som är av hög kvalitet och hög teknisk nivå.


För närvarande har vårt företag bildat en uppsättning perfekt kvalitetskontrollsystem. Vi fokuserar på marknadsutvecklingen och sprider medel för att inrätta FoU-centret. Vi kan tillverka olika produkter i enlighet med kundens krav. Samtidigt säkerställer vi kvalitet och leveranstid, vilket hjälper oss att få ett bättre rykte över hela världen.


Med affärsetiken "Livskvalitet och kredit för utveckling" välkomnar vi dig att besöka vår fabrik och hoppas att vi kommer att göra ett bra samarbete i framtiden.


Välkommen att köpa och grossistföra våra flyktingtält för att njuta av ditt liv bättre. Som en av de ledande leverantörerna av läckage i Kina erbjuder vi inte bara den bästa kvalitetsluftsoffan utan också den största avkoppling i livet.

Förfrågning